Examinerade förskollärare


Förskollärare till Umma Förskola

Vi söker dig som har förskollärarutbildning och brinner för barns lärande och utveckling. Vill du arbeta på en förskola som har barnet i fokus och som främjar det lustfyllda lärandet och flerspråkighet, då är Umma förskola AB en plats för dig.

Umma förskola AB har hand om cirka 300 barn och vi är ca 85 medarbetare på våra tio förskolor i Kista-Rinkeby och Tensta områden. Här möts kulturer och människor med olika bakgrund, erfarenheter och kunskaper. Vi visar omtanke för varandra, om våra barn, och föräldrar – vi bryr oss helt enkelt om varandra!

Vi arbetar systematiskt med kvalitetsuppföljningar och arbetsmiljöfrågor. Vår vision är att skapa världens bästa förskola där medarbetare, barn och föräldrar trivs bäst i förskolan. Därför söker vi dig som vill vara en del av våra växande och välorganiserade förskolor. Du blir en viktigt del i att driva kvalitetsarbetet och stärka det pedagogiska utvecklingen. Hos oss kommer du att få möjligheter att utvecklas med karriärmöjligheter. Att du får den kompetensutveckling och fortbildning du behöver är en självklarhet för oss! Därför erbjuder vi konferenser, kurser, seminarier och regelbundna pedagogiska nätverksträffar utifrån senaste forskningen och förskolans mål. Därutöver har alla våra medarbetare tillgång till pedagogiska ledare, likabehandlingsansvarig och specialpedagog som stödjer, handleder, utmanar och inspirerar det pedagogiskarbetet.

Uppgifter och kompetens

Vi söker dig med förskollärare examen på högskolenivå, gärna med några års erfarenhet. Men även du som är nyexaminerad är välkommen att lämna in en ansökan. Vi erbjuder då en introduktionsperiod som omfattar ett läsår samt utser en erfaren mentor åt dig.

I dina arbetsuppgifter som förskollärare ska du leda, strukturera, organisera undervisningen och driva det dagliga arbetet framåt på din avdelning i nära samverkan med ledningen. Du kommer också att vara en viktig person och en drivande kraft i vårt gemensamma pedagogiska kvalitetsarbete.

Du har alltid barnens bästa för ögonen och kan samarbeta med dina arbetskamrater och barnens föräldrar. Du är lyhörd för andras idéer, tankar och synpunkter.

Arbetsplats

Någon av våra förskolor i Rinkeby, Tensta eller Husby

Anställningsvillkor

Tillträde snarast efter överenskommelse, heltid, tillsvidare.Vi på Umma Förskola AB är medlem i Arbetsgivarförbundet Pacta vilket innebär att vi erbjuder dig mycket bra anställningsvillkor där exempelvis arbetstider, semester, sjuklön samt pension och försäkringar regleras enligt kollektivavtal. Dessutom erbjuder vi dig friskvård, arbetskläder och fria pedagogiska måltider.

Intresserad eller undrar över något? Tveka inte att kontakta oss redan idag!

 Förskolechef: Fardowsa Isse, 08 – 36 60 75 eller 076 740 76 44.

Personalchef:  Zahra Daoudi, 08 – 36 60 75 eller 070 480 35 45.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via e-post till info@ummaforskolor.se

Annonsörer, försäljare, bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes.

Namn:

E-postadress:

Meddelande :


Bifoga fil
© 2015 Umma förskola AB.