Specialpedagog till Umma förskola


Specialpedagog till Umma Förskola

Vi söker dig med specialpedagogutbildning och som har erfarenhet av förskola. Du brinner för att arbeta förebyggande och utvecklande kring barn i behov av särskilt stöd i sin utveckling. Vill du arbeta på en förskola som har barnet i fokus och som främjar det lustfyllda lärandet och flerspråkighet, då är Umma förskola AB en plats för dig.

Umma förskola AB har hand om cirka 300 barn och vi är ca 85 medarbetare på våra tio förskolor i Kista-Rinkeby och Tensta områden. Här möts kulturer och människor med olika bakgrund, erfarenheter och kunskaper. Vi visar omtanke för varandra, om våra barn, och föräldrar – vi bryr oss helt enkelt om varandra!

Vi arbetar systematiskt med kvalitetsuppföljningar och arbetsmiljöfrågor. Vår vision är att skapa världens bästa förskola där medarbetare, barn och föräldrar trivs bäst i förskolan. Därför söker vi dig som vill vara en del av våra växande och välorganiserade förskolor. Du blir en viktigt del i att driva det förebyggande och specialpedagogiska utvecklingen. Hos oss kommer du att få möjligheter att utvecklas med karriärmöjligheter. Att du får den kompetensutveckling och fortbildning du behöver är en självklarhet för oss! Därför erbjuder vi konferenser, kurser, seminarier och regelbundna pedagogiska nätverksträffar utifrån senaste forskningen och förskolans mål.

Arbetsuppgifter och kompetens

Vi söker dig som är behörig specialpedagog med examen på högskolenivå och har en lång arbetslivserfarenhet. I dina arbetsuppgifter som specialpedagog ska du handleda, strukturera och organisera förskolans specialpedagogiska insatser i samverkan med vårdnadshavare, pedagoger och ledning. Du kommer utifrån observationer, kartläggningar och dokumentationer i verksamheten genomföra samtal och handledning samt utforma handlingsplaner med fokus på utveckling och lärande. I dina uppgifter ingår också att utforma, följa upp, utvärdera och stödja utvecklingen av förskolans lärandemiljöer och öka pedagogernas medvetenhet för att öka barns möjligheter och förutsättningar utifrån sina behov. Vi söker dig som har alltid barnens bästa för ögonen och är relationskapande, kommunikativ och tycker om att vara lyhörd för andras idéer, tankar och är förtroendeingivande i ditt bemötande.

Arbetsplats

Någon av våra förskolor i Rinkeby, Tensta eller Husby

Anställningsvillkor

Tillträde snarast efter överenskommelse, heltid, tillsvidare. Vi på Umma Förskola AB är medlem i Arbetsgivarförbundet Pacta vilket innebär att vi erbjuder dig mycket bra anställningsvillkor där exempelvis arbetstider, semester, sjuklön samt pension och försäkringar regleras enligt kollektivavtal. Dessutom erbjuder vi dig friskvård och fria pedagogiska måltider.

Intresserad eller undrar över något? Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Förskolechef:Fardowsa Isse, 08 – 36 60 75 eller 076 740 76 44.

Personalchef: Zahra Daoudi, 08 – 36 60 75 eller 070 480 35 45.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via e-post till info@ummaforskolor.se

Annonsörer, försäljare, bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes.

Namn:

E-postadress:

Meddelande :


Bifoga fil
© 2015 Umma förskola AB.